Korfbalvereniging

PHENIX'72

Nieuwe aanwas voor Phenix'72

Sinds vorige week zijn er weer een aantal nieuwe jeugdleden te bewonderen op het trainingsveld.

Onder leiding van Maran en Romee hopen we hiermee voor volgend seizoen weer een F/E team te kunnen inschrijven!

De jongste jeugd traint op dinsdagavond

 

pup training 2 klein

 

Phenix 1 Zaalkampioen

Het eerste team van korfbalvereniging Phenix ’72 is gisteravond kampioen geworden in vierde klasse van de zaalcompetitie. Het is voor het eerst in 20 jaar dat de Goorse korfbalvereniging een dergelijke prestatie levert. In sporthal De Mossendam werd met 19-14 gewonnen van de studenten van Vakgericht uit Enschede. Phenix begon overigens slecht aan de competitie. De eerste twee duels werden verloren. Daarna lieten de Goorse oranjehemden geen punt meer liggen en wonnen alle wedstrijden.

Bron: Goorsnieuws.nl

zaal kampioen 2

Schoolkorfbaltoernooi 2015

Korfbalvereniging Phenix ’72 heeft afgelopen zaterdag een goed bezet korfbaltoernooi georganiseerd. Maar liefst twaalf teams van kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de Goorse basisscholen waren verwikkeld in een spannende onderlinge strijd. Uiteindelijk bleek de Prins Constantijnschool in alle drie de poules oppermachtig. Tussen de wedstrijden door konden de kinderen deelnemen aan de strafworpenwedstrijd. Sem Platenkamp en Lieke Tragter wist van alle deelnemende leerlingen de beste score neer te zetten. Het fanatisme en plezier van de kinderen werd op geen enkele manier getemperd door het gure en regenachtige weer.

IMG 5042

 

 

Verhuizing naar het Doesgoor

Zondag 10 augustus was de dag van de grote verhuizing. Met behulp van een groot aantal leden en de inzet van 2 bussen van Rene en Henri werden alle spullen van de oude kantine aan de Lintelerweg verhuisd naar ons nieuwe onderkomen op sportpark het Doesgoor.

 

Na zware arbeid ook even zorgen voor de innerlijke mens.

 

De eerste voorbereiding voor de verhuizing waren daarvoor al gedaan door Peter en Desilde die een aantal nieuwe kastjes hebben gemaakt in onze nieuwe kantine.

 

Namens het bestuur willen we iedereen hartelijk bedanken voor de hulp! We kijken uit naar een mooie en vooral sportieve toekomst op sportpark het Doesgoor.

 

 

 

Open dag het Doesgoor

De start van het maatschappelijke project van SV HectorPhenix'72 wordt groots gelanceerd. Met onze partners wordt er een leuke dag georganiseerd met een uitgebreid programma voor jong en oud.

Kom ook langs en neem je familie en vrienden mee!

 

open dag doesgoor

Phenix kiest voor verhuizing naar Het Doesgoor

Op de extra ingelaste ledenvergadering van korfbalverening Phenix'72 die onlangs werd gehouden, stemden bijna alle aanwezigen unaniem voor verhuizing van de club naar sportpark het Doesgoor. Er moeten nog een aantal dingen uitgezocht worden en op papier komen waarna de verhuizing definitief zal kunnen plaats vinden. Het doel is om dit op 16 augustus 2014 tijdens de open dag van Hector op een feestelijke manier te laten plaatsvinden. Om vast wat sfeer te proeven werden de leden van Phenix'72 afgelopen woensdag uitgenodigd om alvast eens rond te kijken op het Doesgoor.

 

 

Onder leiding van de voorzitter van Hector, Rene van Ommen, werden de leden hartelijk welkom geheten. Nadat de intenties en doelstellingen van Hector met name inzake clustering en  wijkvoorziening waren toeglicht door Rene, vulde Maikel van Rijnsbergen, de buurtsportcoach dit aan met zijn ideeen en doelen.
Hierna werd er op het sportpark rond gekeken. De leden verlieten allemaal positief gestemd en vol vertrouwen over een succesvolle samenwerking met S.V. Hector het Doesgoor. Na deze geslaagde eerste kennismaking kijken we uit naar het nieuwe seizoen op sportpark het Doesgoor.

 

 

 

 

 website Hector

 

Hoofd Sponsor

Sponsors