Korfbalvereniging

Rivalen - Phenix'72

(13 januari 2014)

Rivalen - Phenix

Rivalen kende een vliegende start en kwam binnen 5 minuten op een 2-0 voorsprong, daarna was het Phenix  die het betere van het spel had. De aanval van Rivalen wist geen echte kansen te creeren, de gasten uit Goor wisten de kansen niet te benutten.

Met nog 5 minuten op de klok in het eerste bedrijf was de stand pas 3-3, maar nog voor het rust signaal wist Phenix uit te lopen naar een 3-5 voorsprong.

Na rust was het spel meer in evenwicht maar wisten beide ploegen de kansen niet te benutten. Halverwege de tweede helft was de stand 4-7, daarna kreeg Rivalen wat meer grip op de wedstrijd en was scherper in de afronding.  De thuis ploeg knokte zich terug tot 7-7 en wist met nog 5 minuten zelf op voorsprong te komen. Die voorsprong werd niet meer uit handen gegeven.

Eindstand 8-7

Hoofd Sponsor